Karel Muns Fysiotherapie - Hulpbijafvallen.nl (2024)

Karel Muns Fysiotherapie uit Amstelveen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Karel Muns Fysiotherapie helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Fysio Fitness GroepstrainingAl bijna 8 jaar doe ik mee met deze training. Elke dinsdagavond eerst even het nare gevoel van “er naartoe moeten gaan”. Dan al snel de gezelligheid van de groep en na afloop een lekker voldaan gevoel. Warming up, training op diverse apparaten en eindigen met 10 minuten cardio fitness. Mij helpt het fit te blijven en ook heb ik v... Meer weergeven »

Fysio Fitness Groepstraining
Al bijna 8 jaar doe ik mee met deze training. Elke dinsdagavond eerst even het nare gevoel van “er naartoe moeten gaan”. Dan al snel de gezelligheid van de groep en na afloop een lekker voldaan gevoel. Warming up, training op diverse apparaten en eindigen met 10 minuten cardio fitness. Mij helpt het fit te blijven en ook heb ik veel minder vaak last van lage rugpijn. Prettig ook dat een professional in de gaten houdt wat je doet en zo nodig corrigeert. Dank Joey. Minder weergeven »

Arnoud Viëtor

15 maart 2024 17:05

De fysio praktijk van Karel Munch.Kan ik erg aanbevelen er loop professioneel personeel rond en hebben dus veel kennis op hun vakgebied . Er is altijd iemand waar je hulp aan kunt vragen ook als je daar traint.De intake doen ze grondig en er wordt goed geopsereveerd zo dat het zorgplan aangepast kan worden naar minder of meer oefeningen.Personeel is er be... Meer weergeven »

De fysio praktijk van Karel Munch.
Kan ik erg aanbevelen er loop professioneel personeel rond en hebben dus veel kennis op hun vakgebied . Er is altijd iemand waar je hulp aan kunt vragen ook als je daar traint.
De intake doen ze grondig en er wordt goed geopsereveerd zo dat het zorgplan aangepast kan worden naar minder of meer oefeningen.
Personeel is er betrokken bij al hun cliënten .
Verder trainen ze kinderen ook op een leuke en speelse manier op verschillende nivo,s
Ik zelf ben erg tevreden over mijn begeleiding .
En voel mij serieus genomen in de klachten die ik heb en wordt daarin goed begeleid.
Zeker naar eerdere minder goede ervaringen.
Raad ik deze praktijk aan . Minder weergeven »

Margriet Van Wijk

6 maart 2024 13:01

Top behandeling! Na 3 verschillende fysiotherapeuten geprobeerd te hebben heeft Robby me na 4 sessies mijn triggerpoint uit mijn rug weg behandeld. Erg blij mee! Ik raad t iedereen aan.

Ayse Caliskan

21 februari 2024 13:01

Weer echt goede ervaring met deze praktijk. Goede begeleiding en iedereen is heel vriendelijk. Ik ben behandeld door Iza voor bovenrug pijn.Ik ben heel tevreden en Iza is professioneel,vriendelijk en luistert goed. Zeker aanrader.

S.L. S.L.

15 februari 2024 13:01

Na mijn enkelbreuk was de revalidatie een uitdaging, maar mijn ervaring bij deze fysiotherapiepraktijk met name Debby, maakte een wereld van verschil. Vanaf de eerste afspraak voelde ik me gesteund en begrepen. Debby stelde een persoonlijk en doelgericht revalidatieplan op, gericht op mijn specifieke situatie en hersteldoelen. Door haar deskundige begeleidin... Meer weergeven »

Na mijn enkelbreuk was de revalidatie een uitdaging, maar mijn ervaring bij deze fysiotherapiepraktijk met name Debby, maakte een wereld van verschil. Vanaf de eerste afspraak voelde ik me gesteund en begrepen. Debby stelde een persoonlijk en doelgericht revalidatieplan op, gericht op mijn specifieke situatie en hersteldoelen. Door haar deskundige begeleiding, geduld, en motiverende aanpak maakte ik vooruitgang. De oefeningen waren zorgvuldig afgestemd op mijn herstel, waardoor ik elke week verbetering merkte. Dankzij de professionele zorg en persoonlijke aandacht ben ik nu weer op de been. Ik kan deze fysiotherapiepraktijk van harte aanbevelen aan iedereen. Minder weergeven »

Ania Ptak

8 februari 2024 21:09

Ik volg al jaren HIIT training bij Karel Muns en kom met veel plezier een paar keer per week op de praktijk. Het voelt bijna als een tweede huiskamer. De collega's zijn hartelijk, kundig en bieden altijd proactief hulp aan.Afgelopen weken ben ik super goed geholpen aan een blessure. Door de behandelingen en ook aanwezige apparatuur zijn mijn klachten helema... Meer weergeven »

Ik volg al jaren HIIT training bij Karel Muns en kom met veel plezier een paar keer per week op de praktijk. Het voelt bijna als een tweede huiskamer. De collega's zijn hartelijk, kundig en bieden altijd proactief hulp aan.
Afgelopen weken ben ik super goed geholpen aan een blessure. Door de behandelingen en ook aanwezige apparatuur zijn mijn klachten helemaal weg. Bedankt Dimitry! Minder weergeven »

Monique

23 januari 2024 12:12

Wederom heb ik een snelle afspraak gekregen en ben ik professioneel geholpen en is mij duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en hoe ik dit eventueel kan voorkomen. Een top fysiotherapie adres!

Eric van Aalst

19 januari 2024 08:08

Zeer kundig en fijn behandeld door Marcel bij de locatie Amstelhof in de Kwakel/Uithoorn. Marcel is professioneel en vriendelijk, luistert goed en heeft me veel nuttige oefeningen mee gegeven. Ik weet wat ik moet doen als de klachten weer opspelen.

Tanja Mölling

2 januari 2024 22:10

Elleboog luxatie.Behandeld door Sam Zalman.Sam is deskundig, professioneel en ook nog eens heel aardig en attent.Hij gaf uitgebreide informatie over letsel/behandeling/prognose en ook op al mijn vragen gaf hij steeds geduldig antwoord.Zelfs na onze laatste afspraak heeft hij nog 2x gebeld om te vragen hoe het ging.In het ziekenhuis werd mij verteld dat... Meer weergeven »

Elleboog luxatie.
Behandeld door Sam Zalman.
Sam is deskundig, professioneel en ook nog eens heel aardig en attent.
Hij gaf uitgebreide informatie over letsel/behandeling/prognose en ook op al mijn vragen gaf hij steeds geduldig antwoord.
Zelfs na onze laatste afspraak heeft hij nog 2x gebeld om te vragen hoe het ging.
In het ziekenhuis werd mij verteld dat herstel minimaal 4 tot 5 maanden zou duren. Maar Sam heeft ervoor gezorgd dat binnen 3 maanden (iets wat hij al bij aanvang van de behandeling inschatte) mijn elleboog/arm weer naar behoren functioneert!
Ik had het niet beter kunnen treffen! Minder weergeven »

ac

30 november 2023 14:02

Hele professionele begeleiding, als er twijfels zijn wordt er contact opgenomen met de betreffende arts en er werd zelfs een echo gemaakt. Een heel tevreden klant en zeker aan te bevelen.

Marion Brito de Campos-Moerman

26 oktober 2023 14:02

Elleboog luxatie.
Behandeld door Sam Zalman.
Ik had het niet beter kunnen treffen.
Sam is deskundig, professioneel en ook nog eens heel aardig en attent.

ac

12 oktober 2023 07:07

Ik ben kort geleden door Debby Rensema behandeld voor duizeligheid. Zij is gespecialiseerd in dit soort klachten. Buiten haar heel empathische manier van omgaan met haar patiënt had haar behandeling ook direct resultaat. Ben haar heel dankbaar ondanks dat de behandeling op zich best heftig was.

Chris Becker

10 oktober 2023 15:03

Ik ben onlangs bij Fysiopraktijk Karel Muns geweest en ben meer dan tevreden!

Met name wil ik Dimitry bedanken. Hij is een geweldige therapeut die niet alleen deskundig is, maar ook erg toegewijd aan het welzijn van zijn patiënten. Zijn benadering is persoonlijk en hij gaf me nuttige tips en oefeningen voor thuis.

Onno Van Steen

21 september 2023 13:01

Sam, goede begeleiding, veel kennis van zaken, betrokken, kortom ik ben erg tevreden en zal zeker contact opnemen als het nodig is!
Groeten, Bianca van der Burgh.

Bianca Van der Burgh

6 augustus 2023 13:01

Lange tijd veel last gehad van draaiduizeligheid. Heel goed geholpen door Debby Rensema, zij is heel gedreven. Zij heeft mij het laatste zetje kunnen geven om van mijn klachten af te komen, waarvoor veel dank!

Debbie van Nierop

5 juni 2023 21:09

Ik ben sinds september 2022 onder behandeling bij Sam wegens een tibia plateau fractuur. Hij is erg kundig, geïnteresseerd in zijn patiënt, gezellig en weet mij keer op keer te motiveren het beste uit mijzelf en mijn knie te halen. De afgelopen maanden heb ik veel vooruitgang geboekt. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat met de hulp van Sam mijn knie weer vo... Meer weergeven »

Ik ben sinds september 2022 onder behandeling bij Sam wegens een tibia plateau fractuur. Hij is erg kundig, geïnteresseerd in zijn patiënt, gezellig en weet mij keer op keer te motiveren het beste uit mijzelf en mijn knie te halen. De afgelopen maanden heb ik veel vooruitgang geboekt. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat met de hulp van Sam mijn knie weer volledig zal herstellen. Minder weergeven »

Jamie Chin-a-Loi

23 mei 2023 15:03

Sinds oktober 2022 helpt Sam mij tweemaal per week om te herstellen van mijn long COVID. Met geduld, interesse in zijn patiënt en opgewekte humeur boeken wij al maanden vooruitgang. Sam is kundig maar weet ook telkens de juiste snaar te raken om mij te motiveren meer te doen dan bij de vorige afspraak. Door de hulp van Sam ben ik ervan overtuigd geraakt dat... Meer weergeven »

Sinds oktober 2022 helpt Sam mij tweemaal per week om te herstellen van mijn long COVID. Met geduld, interesse in zijn patiënt en opgewekte humeur boeken wij al maanden vooruitgang. Sam is kundig maar weet ook telkens de juiste snaar te raken om mij te motiveren meer te doen dan bij de vorige afspraak. Door de hulp van Sam ben ik ervan overtuigd geraakt dat ik uiteindelijk er weer helemaal bovenop zal komen. Minder weergeven »

Jasper Poldervaart

12 mei 2023 11:11

Heel fijn en goed geholpen door Joey. Er zat iets helemaal vast in de bovenkant van mijn rug. Bij de 1ste behandeling voelde ik het al wegtrekken. Bij de 2e behandeling op zoek gegaan naar de oorzaak in mijn dagelijkse gebruiken. Nadat we de oorzaak hadden gevonden hebben we een plan gemaakt om de klachten tegen te gaan in de toekomst. Er wordt dus niet alle... Meer weergeven »

Heel fijn en goed geholpen door Joey. Er zat iets helemaal vast in de bovenkant van mijn rug. Bij de 1ste behandeling voelde ik het al wegtrekken. Bij de 2e behandeling op zoek gegaan naar de oorzaak in mijn dagelijkse gebruiken. Nadat we de oorzaak hadden gevonden hebben we een plan gemaakt om de klachten tegen te gaan in de toekomst. Er wordt dus niet alleen naar de korte termijn gekeken maar ook naar de lange termijn. Heel blij mee Minder weergeven »

dirkbar

9 mei 2023 12:12

Ik ben heel goed geholpen bij Karel Muns Fysiotherapie. Ik had voortdurend draaiduizelingen vanwege BPPD! De kristallen/steentjes van mijn evenwichtsorgaan waren in het kanaal van het evenwichtsorgaan terechtgekomen. Debby Rensema heeft door oefeningen de kristallen / steentjes weer op de goede plaats gekregen. Dit kwam tot stand door één sessie!Ik was blij... Meer weergeven »

Ik ben heel goed geholpen bij Karel Muns Fysiotherapie. Ik had voortdurend draaiduizelingen vanwege BPPD! De kristallen/steentjes van mijn evenwichtsorgaan waren in het kanaal van het evenwichtsorgaan terechtgekomen. Debby Rensema heeft door oefeningen de kristallen / steentjes weer op de goede plaats gekregen. Dit kwam tot stand door één sessie!
Ik was blij verrast dat de draaiduizelingen in één keer weg waren. Dankbaar!!! ❤️ Minder weergeven »

Hermingard van Wingerden

24 april 2023 08:08

Ik ben heel tevreden over de professionele begeleiding. Toen ik met knieletsel echt even niet meer wat ik moest doen, hebben Karel en Joey mij super goed geholpen met gerichte behandeling in combinatie met oefeningen en tip om de orthopeed mee te laten kijken. Daardoor gaat het een stuk beter met me en ga ik straks met vertrouwen een operatie in waarbij ik n... Meer weergeven »

Ik ben heel tevreden over de professionele begeleiding. Toen ik met knieletsel echt even niet meer wat ik moest doen, hebben Karel en Joey mij super goed geholpen met gerichte behandeling in combinatie met oefeningen en tip om de orthopeed mee te laten kijken. Daardoor gaat het een stuk beter met me en ga ik straks met vertrouwen een operatie in waarbij ik nu ook al weet dat ik daar goed doorheen wordt begeleid! Dank daarvoor! Minder weergeven »

Sonja Raven

9 april 2023 15:03

Dimitry Roschar is gespecialiseerd in knie en schouder.Toevallig net de twee plekken waar ik al lang regelmatig terugkerende klachten heb.Dimitri stelt goede vragen, heeft veel kennis en doet aanvullend onderzoek met een echo apparaat.Zo ziet hij vrij snel waar klachten vandaan komen.Hij legt dit ook bijzonder goed uit en geeft helder advies.Ik heb vee... Meer weergeven »

Dimitry Roschar is gespecialiseerd in knie en schouder.
Toevallig net de twee plekken waar ik al lang regelmatig terugkerende klachten heb.
Dimitri stelt goede vragen, heeft veel kennis en doet aanvullend onderzoek met een echo apparaat.
Zo ziet hij vrij snel waar klachten vandaan komen.
Hij legt dit ook bijzonder goed uit en geeft helder advies.

Ik heb veel fysiotherapeuten bezocht maar dit is zondermeer buitencategorie. Echt top kwaliteit.
Ik ben nu alweer maanden klachtenvrij! Minder weergeven »

Karin Jansen

14 februari 2023 08:08

Een geweldige fysiopraktijk met veel aandacht voor de patiënten en stagiairs in opleiding. Dimitry en Robby delen graag hun kennis en zijn zeer fijn om mee samen te werken en van te leren. Voor andere studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en zoeken naar een leerzame praktijk om hun stage te verrichten, Karel Muns ter Amstelveen is een uitermate ges... Meer weergeven »

Een geweldige fysiopraktijk met veel aandacht voor de patiënten en stagiairs in opleiding. Dimitry en Robby delen graag hun kennis en zijn zeer fijn om mee samen te werken en van te leren. Voor andere studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en zoeken naar een leerzame praktijk om hun stage te verrichten, Karel Muns ter Amstelveen is een uitermate geschikte locatie. Minder weergeven »

Dylan Bertelkamp

6 januari 2023 17:05

Mijn echtgenoot is zeer vakkundig door Debby geholpen bij de revalidatie nadat hij twee nieuwe knieën had gehad. Ikzelf ben zeer goed begeleid bij het revalideren na de operatie van een nieuwe heup. Debby is zeer betrokken bij haar patiënten, geeft professionele ondersteuning en is zeer kundig. Als wij in toekomst nogmaals fysiotherapie nodig hebben zullen... Meer weergeven »

Mijn echtgenoot is zeer vakkundig door Debby geholpen bij de revalidatie nadat hij twee nieuwe knieën had gehad. Ikzelf ben zeer goed begeleid bij het revalideren na de operatie van een nieuwe heup. Debby is zeer betrokken bij haar patiënten, geeft professionele ondersteuning en is zeer kundig. Als wij in toekomst nogmaals fysiotherapie nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor Debby ! Minder weergeven »

Nel Selgert

2 januari 2023 14:02

Ik kwam terecht bij Sacha, een zeer ervaren en doortastende fysiotherapie die de sterkste handen van Nederland heeft. Daarmee heeft ze mij niet zonder pijn maar wel met veel succes behandeld na een dubbele knieprothese-operatie. Voor mij zeker een aanrader! Over de andere fysiotherapeuten in de (zeer drukke) praktijk kan ik niet veel zeggen.

Joel Sigling

11 december 2022 21:09

Ik ben afgelopen jaar bij Robby onder behandeling geweest voor een tennisarm en problemen rond SI gewricht en onderrug. Hij is feilloos in het stellen van een diagnose en weet precies wat wel en niet werkt. 😀 En hij kan dat ook nog eens goed uitleggen. En wil dat ook. Op mijn honderden vragen heeft hij heel geduldig antwoord gegeven. 🤣 Daarnaast heeft hij... Meer weergeven »

Ik ben afgelopen jaar bij Robby onder behandeling geweest voor een tennisarm en problemen rond SI gewricht en onderrug. Hij is feilloos in het stellen van een diagnose en weet precies wat wel en niet werkt. 😀 En hij kan dat ook nog eens goed uitleggen. En wil dat ook. Op mijn honderden vragen heeft hij heel geduldig antwoord gegeven. 🤣 Daarnaast heeft hij zijn hart op de juiste plek en is een fijne gesprekspartner. Dankzij zijn goede zorgen loop ik weer pijnloos rond! Minder weergeven »

Miriam L

14 oktober 2022 15:03

Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op

Karel Muns Fysiotherapie - Hulpbijafvallen.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6715

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.