Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (2024)

Contact – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex

Adresa Bd. C-tin Brancoveanu nr. 20, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021 460 42 60, 021 460 30 26
Fax 021 460 12 60
Email spital@mscurie.ro
Website www.mscurie.ro
Mijloace de transport Autobuze: 141, 116, 381, Troleibuzul 77
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps

Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti sau alte spitale grupate pe specialitati din Bucuresti.

Specialitati medicale – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex

Cardiologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Hematologie, Neurochirurgie, ORL, Chirurgie pediatrica, Chirurgie cardiovasculara, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Anestezie Terapie Intensiva


Descriere – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură de radiodiagnostic şi imagistică medicală, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, precum şi, după caz, microbiologie, imunologie şi/sau toxicologie.

In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.

Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex care au domiciliul în afara judeţului Bucuresti este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,06%.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex este incadrat la clasificarea IIM conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.

Medici din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti

Chirurgie cardiovasculara

Endocrinologie

Epidemiologie

Neuropsihiatrie pediatrica

Oftalmologie

Recuperare si balneologie

Pediatrie (34%)

Chirurgie pediatrica (18%)

Anestezie Terapie Intensiva (12%)

ORL (11%)

Ortopedie si traumatologie (6%)

Oncologie medicala (5%)

Urologie (4%)

Cardiologie (2%)

Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice (2%)

Neurochirurgie (2%)

Chirurgie cardiovasculara (2%)

Hematologie (1%)

*din numarul total de paturi.

Evaluare
0 stele din 14 pareri ale pacientilor

Categorie
Clinic, Pediatrie, Urgenta

Administrare
de stat

Bd. C-tin Brancoveanu 20, Sector 4, Bucuresti, Romania
021 460 42 60, 021 460 30 26, spital@mscurie.ro

44.3753564, 26.1218478

Introduceti denumirea, orasul sau specialitatea cautata.


14 Comments

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (4)

12 Oct 2022

Reply

AM FACUT SI EU PROGRAMARE PT BEBELUS CU 2 SAPTAMANI INAINTE. SI CAND AM AJUNS ACOLO UPA CE AM STRABATUT BUCURESTIUL, AM STAT IN TRAFIC, TREZIT,IMBRACAT, CAUTAT LOC DE PARCARE ,STAT LA RAND LA RECEPTIE, MI A SPUS CA DNA DOCTOR E INTR O SEDINTA SI AM AJUNS PREA TARZIU…..ERA 11, PROGRAMUL FIIND PANA LA 12. NICI MACAR NU AVEAU PROGRAMAREA MEA.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (5)

17 Mar 2022

Reply

Spitalul este super modern dar personalul lasă de dorit. Am fost azi 17.03.2022 cu programare online pentru o radiografie la sold. După ce ca am avut programarea la ambii copii, cu 2 săptămâni înainte. Sun cu 3 zile înainte sa fiu sigur ca nu ma duc degeaba, au confirmat ca doc. Ciobanu este la datorie, totul se schimba în momentul când ajung completez formularul de prezentare predau actele noului născut și aștept.. vine doctorul Ciobanu și zice ca nu are cine sa consulte copilul el nu face radiografie de șold. Sun la nr de acolo și îmi zice din nou ca face el consultația, ma duc la el din nou și ii zic ce au zis cei de la call center iar refuza. Plec și gata am terminat cu ei fac 140 km doar pentru un refuz.

    Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (6)

    Ciuca olguta

    19 Apr 2022

    Reply

    Urmează sa sun și eu la budimex pentru o programare la eco sold nou născut.
    Sper să nu pățesc așa.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (7)

27 Dec 2021

Reply

Fiul meu a fost internat anul trecut(2020) la ortopedie,cu fractura deschisa de tibie,nu s-a uitat nimeni la el 3 zile,dupa care am reusit sa il mutam la un spital privat unde a fost operat.Iresponsabilitatea si nesimtirea sint legi ale medicilor din acest spital.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (8)

07 Apr 2021

Reply

Dr. VLADU LUMINIŢA – medic primar dermato-venerologie
O doamna exceptionala, mi-a recomandat un tratament cu o singura crema pentru candida mainilor, tratament ce s-a dovedit a fi de folos, in 5 saptamani unghiile sunt complet refacute.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (9)

23 Jan 2020

Reply

Spital ae numeste ,insa ingrijirile sunt de clinica cel mult !
Doctori care pur si simplu se plimba pe saloane , cele de la terapie sunt nervoase ca ar trebui sa invete si rezidentii .
Am asteptat 4 ore la triaj , 2 ore pe un scaun ca nu aveam unde sa stau .
Apoi m-au mutat intr-un salon unde nu trebuia sa ajung .
O dezorganizare totala , niste oameni care nu au ce cauta aici dupa parerea mea , suntem tratati precum animalele .
Acum o sa ma duc sa vorbesc cu o doamna doctor sa vedem daca este ok ca eu sa stau iarasi pe scaun pentru ca pe bebe a mutat-o intr-un pat de copil .
Un spital de 2 bani .

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (10)

iORDACHE ELONA

29 Apr 2019

Reply

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva?Avem un nepotel care face an iunie pe 14 6 anisori .Ei locuesc an Canada de 8 ani .An vara vin an vacanta.Pana la varsta de 4 ani sori a mancat mancare cadita .Supa de vacuta,somon cu orez ,legume cu carnita de pui.Nora mea se ocupa mult de el.Dimineata ai mai facea friganele cu painica si ou.A fost racit pe la 4 anisori si de atunci nu vrea sa mai manance decat painica cu ou prajit an ulei de cocos.Dimineata ,pranz si seara nu mai vrea altceva .Cand vine an tara an iunie putem face o programare?An Canada a facut analize dar le a dat sa completeze cu vitamine.Multumesc .Astept un raspuns

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (11)

23 Feb 2018

Reply

Buna seara! Sunt mama unui copil care a fost internat pe sectia de chirurgie 1 . E o mare hotie ce se intampla acolo. M-au pus sa platesc Pt ca am stat internata cu copilul. Am platit. Dar pe chitanta nu apare toata perioada pe care am stat-o acolo. Dna asistenta sefa De pe et 3 a pastrat o parte din bani pt dansa. A mai fost o dna care a patit al fel. Urat dupa ce ca nu te duci acolo de placere te mai si fura. Dl director sa se sesizeze. Mi s-a cerut spaga

    Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (12)

    27 Feb 2018

    Reply

    Bună seara îmi recomanda și mie cineva un cardiolog pediatrie copii

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (13)

06 Feb 2018

Reply

Dr Diaconu Bianca Maria dermatolog…face consultați după scaun,nu se ridică sa vada aproape pacientul,nu se deranjează să trimită un copil la analize,nu se deranjează să spună schema tratamentului,are un omoi de femeie calau acolo că asistenta…..Nesimțire cat cuprinde …nu am cuvinte,pune diagnostic după ureche,era sa nenorocesc copilul din cauza ei,noroc că am fost inspirați și ne am dus și în altă parte….Rușine pentru medicina

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (14)

31 May 2017

Reply

Buna ziua!am și eu nevoie de o părere …Băiețelul meu face invenții urinare dese…La nenumărate probe de urocultura nu i-a ieșit nimic iar medicii au considerat că de vina ar fi fimoza.Am recurs la intervenție chirurgicală,iar după refacere la urocultura i s-a descoperit ecoli.L-am tratat conform antibiogramei dar după 2luni bacteria a revenit.Cum mă sfătuiți să procedez in aceasta situație?As dori sa merg M.S Curie, recomandati-mi un medic bun va rog!!

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (15)

10 May 2017

Reply

buna ziua este de o nesimtire pentru o programare la radiologie astepti 15 min dupa care tise inchide tel pur si simplu si nu este indeajuns ca vocabularu cadrului medical este nu prea placut mai au putin si ne injura prin tel sau daca ar putea sa ne si loveasca asta lasa de candit dupa o conversatie cu persoanele de la relati cu pacienti sau cum ii spune poate vede cine va in care rog sa ia masuri si sa ii schimbe pe cati va din ei nu ajuta cu nimic doar vorba domnului de mai sus in ultima faza spun si ei ca le pare rau nu stiu cum optin aceste persoane licienta de doctorat sunt incopetenti si inconstienti nu stiu ce sa faca daca ca parinte nu sti ce sai mai faci copilului cu toate ca le spui simtomele ei nu stiu decat sa te jignesca prin tel sa ne interesam ce are copilul si pe urma sa ne ducem cu el la spital sau sa sunam inapoi va multumesc.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (16)

24 Jan 2017

Reply

O parere foarte buna! Mi-au salvat copilul si asta spune tot! Va multumesc! Multumesc in special dr.Oancea!

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (17)

26 Sep 2016

Reply

judecati singuri parerea mea : am fost la urgente cu fetita mea de un an si 5 luni, simptome 14 scaune in 12 ore, varsaturi de bila. (asta este ceea ce am observat eu ca neSPECIALIST, DOAR CA UN AMARAT DE parinte) am pierdut cca 15 minute pentru fisa de intrare sau cum io zice, dupa care a fost luata de o DOCTORITA care ne-a chestionat si dupa ce s-a dumirit dumneaei ne comunica (destul de senin) LUATI LOC SI ASTEPTATI, SI DIN ACEST MOMENT NU-I MAI DATI NIMIC DE BAUT SAU MANCARE!
– OK, dar doamna DOCTOR, cat trebuie sa asteptam ?
– POATE DURA SI 5 (CINICI ORE) ….????
pentru mine s-a invartit spitalul si lumea cu totul
am plecat la un spital privat unde …mai are rost sa va spun ?
ce parere am eu ?
ce parere au parintii ai caror copii au murit in acest spital ?

dar probabil ca astea nu se publica (comentariile)

Care este parerea ta despre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex Bucuresti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6617

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.